Op deze locatie stond oorspronkelijk het gemeenschapshuis "Den Hert" wat later is overgegaan naar cafe-restaurant Peer Wouters.
In 2010 is het gehele complex afgebrand, de in 2008 opgestarte ontwikkeling was toen al in een vergevorderd stadium.
Op de begane grond is ruimte voor ca. 2000 m2 commerciële doeleinden en het geheel wordt onderkelderd met een parkeerkelder die toegang biedt aan de bovengelegen appartementen.
De appartementen zijn uitermate geschikt voor senioren en starters, met een grootte van ca. 80 m2 tot 100 m2 voor de penthouses.
De op de eerste verdieping aanwezige binnentuin met zicht op de parochietuin levert vanuit de appartemetnen een groen beeld op. De architectuur is helder en zuiver van vormgeving met een knipoog naar de jaren 20.

projectarchitect: Geert van der Heijden