Op de locatie gelegen nabij het centrum van Oss is op de plek van een voormalige autogarage een plan ontwikkeld voor Muller Bouw en Wagemakers. Het plan omvat de bouw van in totaal 28 appartementen uitgevoerd in twee fases. De 19 twee-kamer-appartementen aan de Berghemseweg worden ondergebracht in drie bouwlagen en ontsloten via een galerij. De op het zuiden gelegen galerij voorziet dankzij een royale maatvoering tevens in een buitenruimte direct bereikbaar vanuit elk appartement. De materialisatie van het gebouw bestaat voor een groot gedeelte uit staal en hout. Bakstenen schijven, gekoppeld door een plint, dragen de stalen kaders van de galerij en zorgen voor een aansluiting op de naastgelegen bebouwing.

Fase twee zal later ontwikkeld worden.


projectarchitect: Peer Wolkers
medewerkend architect: Brian Pullen